Tak aby tady nebylo prázdno, chtěla bych všechny coursingáře pozvat na Chřibský dogtrekking, který se koná 3.-5. dubna 2009 v Roštíně. Můžete si dát long - 85 km nebo nebo turistickou 35 km trasu. Více informací na http://www.chribsky-trek.wz.cz/
My tam budem, pojďte taky
Me by docela zajimalo, co obnasi dogtrekking ( jde se ve skupince ci jednotlivci), omrknu odkaz…Tedy, na 85km si netroufam ( za jak dlouho to zvladate??), ale turistickou 35km trasu bychom zvladli .
Tak to jsme z kola ven. Krysky tedy 35 km neuběhnou ( aspoň se mám na co vymlouvat, protože já taky ne ) a navíc mám ostruhu na patě a jsem po ozářkách. Takže pro nás jedině coursing- pes si zaběhá a já večer neskučím…..
to my nic nemáme, že bysme šli? na dlouhou neviiim, to bych musela sama a Matouš by mě fotil v cíli ale spiš kterýho psa, buď Monťáka co netáhne, nebo tahacího haskouna, který nemá fyzičku.
jak dlouho tu long jdete?no Gwen se neptam, ta na me vybafne pár hodin kdyz vemu oba Monťák by možná táhl, když před ním půjde Kennoš, lásku si moc neprojevují, tolerují se akorát při honbě zajíce, to jsou opravdu nerozlučná dvojka
No, no, no…. děláš, jako kdyby Gwen byla sportovec nějaký.....
Většinou docházíme v sobotu odpoledne, takže tak kolem 30-35 hodin. (No dobře, jednou jsme to daly za 15, ale to už je dáááávno…. )
No ano, Gwen je děfče skromné pamatuju trek, kdy si Gwen doběhla pro první místo, že Gwen? Předbíhala nás sprintem do kopečka, úsměv sám a vykládala, že to vyhraje… My jsme se ploužili za ní bez dechu a hlesu, viděli jsme ji až v cíli.
Jinak, normální lidi (jako my ) to chodí tak, že kolem 40 - 50 hodin. V pátek ráno vyjdem, v sobotu k půlnoci jsme doma… Chřiby půjdem možná i na dva bivaky, neboť mám takový pocit, že nezkušená šílená šmouha výmar se samým nadšením užene… doufám ale, že časem na to přijde, že se má jako šetřit.
Ještě bych podotkla, že naše umístění je běžně výtečné - první, ale od konce. Nevím, kam se ti lidi ženou
Ale abych Gwen nekřivdila, poslední dobou už je taky normální