Dobrý den, ráda bych se zúčastnila tréninku coursingu v okolí Přerova, ale nevím kdy a kde, chtěla bych vyzkoušet, zda by se to mému psisku líbilo.
Děkuji
Ne v případě deště se trénink zruší.
Zitra ma prset, tak uvidime vecer, kazdopadne nejpozdeji rano tu bude info, pripadne cinknete Matousovi nebo me, stejně tak i brnaci v neděli…
cisla jsou v kontaktech.
Díky za info., tady v Ostravě momentálně leje jako z konve a obloha je pořádně zatažená a ještě k tomu bouří,vůbec to nevypadá vesele .Ach jo a to jsme se tolik těšili,no uvidíme zítra.
20 km od Přerova - déšť, bouřka, déšť, bouřka, bouřka, déšť... Obávám se, že si zítra nezaběháme :(
Spytihněv - od rána lilo a lilo, teď je po 14 hodině a dere se slunko, tak snad Vás to potěší. Taky chci jít zítra běhat. Došel nám dneska košík a příští týden skládáme licenci. Aylla nikdy na sobě košík neměla, tak to potřebujeme natrénovat
Aylla nikdy na sobě košík neměla, tak to potřebujeme natrénovat
Pingu měl košík poprvé na čumáku až při licenčním běhu. Taky jsem chtěla trénovat, ale zkušenější majitelé “primitivů” radili netrénovat, nasadit a pustit na start, nebude mít čas to řešit. A taky že jo :-D
Aylla nikdy na sobě košík neměla, tak to potřebujeme natrénovat
Pingu měl košík poprvé na čumáku až při licenčním běhu. Taky jsem chtěla trénovat, ale zkušenější majitelé “primitivů” radili netrénovat, nasadit a pustit na start, nebude mít čas to řešit. A taky že jo :-D
No trochu na to spoléhám, že to tak bude. Nasadila jsem ho jen jednou jak došel, abych zjistila, že ji sedí. A teď čekám až na nějaký běh a budu počítat s tím, že její záliba ve střapečku bude pro ní silnější, než to, že má na čenichu něco kovového