Nevím jak v Přerově,ale v Ostravě pršelo celou noc.Teď tady neprší.Jsme sice úplní začátečnici,ale myslím si,že běhat na mokrém terénu je pro psy nebezpečné.Raději počkat na vhodné podmínky.
Z vašich příspěvků mám pocit, že bych chtěla Vaše pejsky deformovat a polámat
Psala jsem to pouze proto, že od včerejších 14 hodin tu lezlo slunko a už nepršelo, takže dnes ráno je sice chladno, ale SUCHO, kromě ranní rosy co byla. Jsme 40 km od Přerova.
Heh, to nevím, jak bys to udělala ;-) Je snad na každém majiteli, jestli psa nechá běžet nebo ne Ani nikde nevidím, že bych to psala jako reakci na tebe
Jinak - tady u nás bývá počasí zhruba podobné jako v Přerově a v noci byla pořádná bouřka. Ale netvrdím, že PR taky, nebyla jsem tam
Tak hlásíme, že v Přerově od sedmi do devíti solidní lijáček a myslím, že pršelo i v noci, protože kolem půl sedmé byly mokré chodníky…jinak si myslím, že vždycky bude někdo nespokojen, buď pokud se akce zruší včas (pro někoho moc brzo) a nebo pokud se čeká do poslední chvíle jestli se počasí neumoudří a potom je to pro jiné zase moc pozdě (viz akce v Brně). Myslím, že organizátoři vědí co dělají, když se akci rozhodnou zrušit, zvlášť když byla předpověď taková jaká byla….
Heh, to nevím, jak bys to udělala ;-) Je snad na každém majiteli, jestli psa nechá běžet nebo ne Ani nikde nevidím, že bych to psala jako reakci na tebe
Jinak - tady u nás bývá počasí zhruba podobné jako v Přerově a v noci byla pořádná bouřka. Ale netvrdím, že PR taky, nebyla jsem tam
Tady to opravdu v noci a k ránu propršelo. Je vše mokré a i kdybychom čekali a odložili přejímku, může se stát, že sprchne znovu a pojedete z Ostravy či Brna zbytečně.
Proto jsme vzhelem k předpovědím trénink raději zrušili.
V neděli má být slušněji, dnes večer vyvěsíme info ohledně Brněnského tréninku.
Každopádně si zkontrolujte ráno web či mejly, případně volejte, nejlépe Martině, která trénink pořádá.