Lovec roku bez PP

Posláno: 25 květen 2010 20:53   [ Ignorovat ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  2
Registrovaný  25 05 2010

Ahoj,moc se omlouvám,ani nevím,jak se to stalo,ale přihlásila jsem se na výše zmíněný závod dvakrát a nevím,jak to jedno zrušit big surprise  oh oh moc se omlouvám, můžete mi někdo poradit? jde to vůbec? děkuju Lenka

Posláno: 26 květen 2010 10:48   [ Ignorovat ]   [ # 1 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  67
Registrovaný  21 02 2009
Angie a Lenka - 25 květen 2010 20:53

Ahoj,moc se omlouvám,ani nevím,jak se to stalo,ale přihlásila jsem se na výše zmíněný závod dvakrát a nevím,jak to jedno zrušit big surprise  oh oh moc se omlouvám, můžete mi někdo poradit? jde to vůbec? děkuju Lenka

Zdravím,

sama to nezrušíte, ale Janča jak bude mít čas, tak to promaže, co tam je špatně či dvakrát wink

Posláno: 27 květen 2010 10:59   [ Ignorovat ]   [ # 2 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  2
Registrovaný  25 05 2010

Děkuju moc,doufám,že se nám ta Janča ozve:o),taky jsem koukala,že se tam nikdo z přihlášených závodníků nehlásí na licence,tudíž to je asi závod neofic. bez licencí??? chápu to správně? No když budem moct závodit,tím líp:o))))

Posláno: 27 květen 2010 12:20   [ Ignorovat ]   [ # 3 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  124
Registrovaný  18 03 2009
Angie a Lenka - 27 květen 2010 10:59

Děkuju moc,doufám,že se nám ta Janča ozve:o),taky jsem koukala,že se tam nikdo z přihlášených závodníků nehlásí na licence,tudíž to je asi závod neofic. bez licencí??? chápu to správně? No když budem moct závodit,tím líp:o))))

Ahoj, Lovec roku je klubový závod, takže licence se na něm běhat nebudou. Pokud splňujete podmínky uvedené v propozicích, tj. pejsek je starší jednoho roku a účastnil se min. 3 tréninků s Českým psem, můžete do závodu grin

‹‹ jak ziskat licenci?      Příspěvky na mail ››
©2010 ČESKÝ PES CMS 0.1620s RSS 2.0 Atom feed