Tak zatim se nám to počasí drží a pokud vydrží, tak bysme měli po dlouhé době konečně běhat
Pro Brno byly vypsany nové termíny tréninků.
Pokud jde o Přerov, zjistím stav podmáčenosti drah a když tak něco vypíšeme
ja bych se chtela akorat jeste jednou vsem omluvit, ze trenink dopadl tak jak dopadl. Rano sme natahli trat, zkusili navijak - a neco v nem shorelo mezitim uz ale vsichni samozrejme prijeli na trenink, tak sme se snazili sehnat nejaky nahr.navijak, coz se sice ve finale povedlo - ale byl to jenom “podomacku” vyrobenej kousek, kterej nefungoval tak uplne jak by mel (pan to mozna nepouziva na vetsi treninky s vice psama,a taky my jsme to videli prvne…) takze se to sekalo, sem tam trhalo, nejelo jak by melo .. apod….snazili jsme se, ale bohuzel to proste nedopadlo :-( chapu, ze to nastve - ja uprimne jet takto na trenink budu taky akorat tak nastvana - ale dneska jsme si to poprvy zkusili z druhy strany - a proste, kdyz neco vypovi - neni to prdel….takze :jeste jednou omluva vsem za cekani a vsecko - snazili sme se co sme mohli,ale nedopadlo to :-( priste vam to snad vynahradime
ja bych se chtela akorat jeste jednou vsem omluvit, ze trenink dopadl tak jak dopadl. Rano sme natahli trat, zkusili navijak - a neco v nem shorelo mezitim uz ale vsichni samozrejme prijeli na trenink, tak sme se snazili sehnat nejaky nahr.navijak, coz se sice ve finale povedlo - ale byl to jenom “podomacku” vyrobenej kousek, kterej nefungoval tak uplne jak by mel (pan to mozna nepouziva na vetsi treninky s vice psama,a taky my jsme to videli prvne…) takze se to sekalo, sem tam trhalo, nejelo jak by melo .. apod….snazili jsme se, ale bohuzel to proste nedopadlo :-( chapu, ze to nastve - ja uprimne jet takto na trenink budu taky akorat tak nastvana - ale dneska jsme si to poprvy zkusili z druhy strany - a proste, kdyz neco vypovi - neni to prdel….takze :jeste jednou omluva vsem za cekani a vsecko - snazili sme se co sme mohli,ale nedopadlo to :-( priste vam to snad vynahradime
Zdravím všechny, my jsme bohužel, už stihli absolvovat jenom jeden běh, ale každopádně si myslím, že není za co se omlouvat - tohle nikdo nedokáže předem ovlivnit….já jsmem byla moc spokojená i tak. Na to, že Gulda ten střapec extra moc neprožívá, tak to byl asi zatím jeho nejlepší běh…kdoví, třeba ten druhej běh by byl podstatně horší a mě by to pak mrzelo Takže díky za to !! PS. fotečky jsou super.
Zdravím, prosím, nevíte někdo náhodou u koho mám odhlásit psa z coursingu u Brna 6.7.2010? Předevčírem jsem odhlašovala Gulivera e-mailem na “jana@ceskypes.cz”, ale jeho jméno je stále mezi přihlášenými. Tak jestli má Jana třeba dovču, nevím na koho se jinak obrátit. Nerada bych zbytečně blokovala místo.