Hezký den, taky bychom se přidali k nespokojenosti ohledně organizace brněnského tréninku. Pádili jsme až z Ostravy, a to po min. 2 brzkoranních kontrolách webu. Žádnou zprávu o zrušení tréninku jsme všichni 3 samozřejmě nenašli. Jak na Českém psu, tak i na svých mailech. :-( Vždycky bylo navíc pravidlem, že pokud bylo hnusně, zprávy dorazily dostatečně s předstihem.
Setkalo se nás tam samozřejmě více než mi tři ridgebaci a jak zde čtu i vlkodavové. Taky další nadšenci ze Slovenska byli dost překvapení, že se neobjevilo nejen nic na webu, ale taky na místní hasičské louce. No, tak se to snad přístě povede lépe. Sportu zdar, motorismu a běhání zvlášť
Hanka a Aerin, Mirek a Garp, Monika a Gregory
Martina neměla zatím přístup do systému, já nebyla u PC, takže bylo info jen v diskusi. Tam dala zprávu dle mého celkem brzo. Poslední diskuse jsou vidět i na hlavní straně a nikdo ji “nezakecal” takže byla zpráva vidět.
Dále byli organizátoři ráno v Březině po dobu přejímky. Nikdo nedojel.
Vzhledem k tomu, že pár lidí volalo mě, pár lidí jí, pršelo jak v Brně tak v Přerově, nikdo nedojel, brali jsme, že se informace dostala ke každému.
Vzhledem k tomu, že déšť přišel v noci (nebo alespoň do Přerova), dříve se nedal trénink zrušit.
Je mi líto, že jste jeli někteří zbytečně. Příště si raději zavolejte (zvlášť když jedete z větší dálky), buď mě nebo organizátorovi, který je uvedený v propozicích, v profilu mají všichni organizátoři své tel.číslo. Martina má nyní přístup do systému, takže může rozeslat hromadné mejly i zapsat info do systému.
Musím sa pridať, tiež sme boli veľmi sklamaní, že sa tréning nekoná. O 6:30 hod som sa ešte pozerala na diskusiu, ale informácia o zrušení tam nebola. Preto ma dosť prekvapilo, že účastníci, ktorí tiež prišli na plac a mali internet v mobile, si to ťukli a na príspevku o zrušení bol čas okolo 5:30 .... nemôže ísť o nejaké zlé nastavenie času v počítači? Pretože by ma mohli vyvesiť za nohy do vzduchu a odprisahám, že tam informácia nebola.
Na lúku sme dorazili 8:35 ..... a to už tam dve autá boli. Prejímka bola do 8:30 - znamená to teda, že ako padla pol, tak organizátori odišli? Nestretli ich tam ani tí, ktorí už o 8:35 boli na parkovisku…..
Nechcem sa sťažovať, u nás bolo počasie fajn a ani by ma nenapadlo, že pri Brne prší....aj jeď ani tam nebol dážď nejaký tragický.....ale zdajú sa mi informácie o organizácii nejaké nepresné. Pre nás len ponaučenie, že taký kus na coursing nemáme chodiť, aspoň uvoľníme miesto niekomu, kto býva bližšie….
cas je posunut o jednu hodinu, momentalne je 18:25 a na webu se ukáže diskuse v 17:25 + - minuta
jde o posun letního a zimního času, nastavuje se to automaticky a buď to zlobí nebo se na to zapomene…
zdravím všechny! ano je to přesně tak jak píšete - na dráhu jsme dorazili chvíli po 8 hodině ranní, počkali do 8:30 - nikdo se neobjevil, a tak jsme zase odjeli - počítali jsme s tím,že když se v čase přejímky nikdo nedostavil, info o zrušení se pravděpodobně “rozneslo” všem…..v 8:30 tam ještě žádné auto krom našeho nebylo….
zdravi vsecky - v pohorelicich bude uz od rana zajisteno obcerstveni - piti a nejaky “vecicky” na grilu - takze o zizen ani hlad se nebojte
taky tam budou lavecky a stolecky k posezeni. Dale cvicak nabizi cca 4 odkladaci boxy na psy a samozrejme - rybnik! ) tesime se na vsecky v nedeli
V neděli má být slušněji, dnes večer vyvěsíme info ohledně Brněnského tréninku.
Každopádně si zkontrolujte ráno web či mejly, případně volejte, nejlépe Martině, která trénink pořádá.
Každopádně si zkontrolujte ráno web či mejly, případně volejte, nejlépe Martině, která trénink pořádá.
Brno stále prší, bude tréning Pohořelice ?
zatím nerušíme, v Pohořelicích sice od večera taky drobně prší,ale uvidíme dle situace ráno. POkud by se neběhalo, info bude na webu + rozešlu mailem