7 z 29
7
Trening u Brna

Posláno: 26 září 2010 05:50   [ Ignorovat ]   [ # 91 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  83
Registrovaný  03 03 2009

dobre ranko - behame smile)

Podpis 

http://www.buldocek.wu.cz

Posláno: 26 září 2010 07:17   [ Ignorovat ]   [ # 92 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  13
Registrovaný  16 11 2009
Mar3 - 26 září 2010 05:50

dobre ranko - behame smile)

Dobré ráno, my teda máme jít běhat až odpoledne do “začátečníků”, ale tady u nás (Brno) prší už od včerejšího večera a jestli je to obdobné i v Pohořelicích, tak já teda psa na trať pustit nemůžu. Má přes 70kg živé váhy a kdyby na trávě uklouzl, může se šeredně zranit. To raději zaplatím pokutu za neúčast. Ale jak říkám, jdeme až odpoledne, takže pokud přestane pršet dostatečně předem, aby tráva aaspoň krapet proschla, určitě se rádi zúčastníme. Jinak zatelefonuji a opravdu to vzdáme.

Posláno: 26 září 2010 08:29   [ Ignorovat ]   [ # 93 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  11
Registrovaný  21 06 2010

vidim to blede :( lulie

Posláno: 26 září 2010 08:30   [ Ignorovat ]   [ # 94 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  21 06 2010

kdyztak sem prosim pak dejte jestli se bezi odpo nebo ne, dekuji! smile lulie

Posláno: 26 září 2010 09:44   [ Ignorovat ]   [ # 95 ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  773
Registrovaný  05 01 2009

Odpolední trénink v Pohořelicích se kvůli dešti RUŠÍ!

Posláno: 26 září 2010 09:55   [ Ignorovat ]   [ # 96 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  21 06 2010

:( Lulie

Posláno: 26 září 2010 10:00   [ Ignorovat ]   [ # 97 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  15
Registrovaný  07 09 2010

škoda, ale díky za info

Posláno: 26 září 2010 12:42   [ Ignorovat ]   [ # 98 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  21 06 2010

pristi sobotu je v prerove, bohuzel muzu az v nedeli :(

Posláno: 26 září 2010 15:48   [ Ignorovat ]   [ # 99 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  2
Registrovaný  19 09 2010

Dobrý den,

již dlouho jsem nebyla tak naštvaná a zklamaná z toho jak můžou být lidi tak bezohlední!!! Je-li jsme 3 hodiny do Pohořelic proto, abychom se po příjezdu v 1 hodinu od místních kynologů, kteří si balili nějaké věci na cvičišti a odjížděli, dozvěděli, že coursing není jelikož se rozbili oba navijáky, inu nedá se nic dělat, člověk pochopí, že technika selže, ale paní Ruslerová na mě měla telefon, jelikož jsem jí v půl 10 volala a ptala se zdali se běhá a věděla, že jedeme až z jihu Čech. Byla jsem ujišťována, že dráha je ve skvělém stavu a běhá se. V 10:45 mi přišel e-mail, že trénink je zrušen, ale to mi je prd platné když jsem byla na cestě a hodinu od domova. Nebyli jsme jediní kdo tam přijel takhle z daleka a zůstali jsme na místě zklamáni stát, vyvenčili psi a jeli opět domů. To je tak složité poslat SMSku, aby se mohl člověk alespoň v třetině či půli cesty otočit a jet zpět domů?
Jinak v Pohořelicích nepršelo, dráha byla v kvalitním stavu!!! Jelikož jsme nemohli cvičiště najít tak jsme se snažili paní Muslerové marně dovolat okolo 1 hodiny a to opakovaně, telefon projistotu ani nebrala!!!
Celá organizace mě velmi zklamala, člověk šetří, aby mohl jednou za čas někam vyrazit a jede úplně marně - nejvíce zklamaní byli psi - nechápali proč je vláčíme takovou dálku, aby se proběhli na prázdném hřišti a jedem zase zpět.
A Přerov??? Děkuji pěkne s touto organizací co není schopna dát lidem zavčas vědět, že se něco ruší nechci mít už nic společného!
Hlavně, že chcete penále za to, když člověk nepřijede! a benzín nám co jsme přijeli z větší dálky proplatí kdo? Paní Ruslerová? Pochybuji!

Posláno: 26 září 2010 15:52   [ Ignorovat ]   [ # 100 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  05 01 2009

Penále se vybýrají od těch, co se neomluví a nenapíší mejl. Informaci o zrušení jsem rozeslala, ihned po zjištění vad na navijáku. V centru Brna v té chvíli lilo.

Posláno: 26 září 2010 16:04   [ Ignorovat ]   [ # 101 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  2
Registrovaný  19 09 2010

Dobrý den,

to je sice fajn, že jste poslali mail, ale v autě opravdu nemám přístup k internetu. Počítáte pouze s tou variantou, že lidé jedou na coursing jen z okolních měst a včas si vše přečtou, s variantou, že jede někdo z větší dálky nikdo nepočítáte. Stejně jako my přijel marně i mladý pár s vipetem s moravskoslezskou značkou, kteří rovněž je-li přes 3 hodiny a paní s brněnskou SPZkou s foxíkem!
Zavěďte místo mailů raději SMS, co by Vám to udělalo? Stálo by Vás to max. 3 Kč za jednu
Kord, když jsem s paní Ruslerovou v půl 10 mluvila a čtvrt hodiny na to se rozbije naviják a ona nemůže poslat blbou SMS, byť věděla, že jedeme takovou dálku? - to mě na tom nejvíce irituje, její bezohlednost vůči ostatním!

Posláno: 26 září 2010 16:45   [ Ignorovat ]   [ # 102 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  05 01 2009

Nevím, kdo s kým mluvil či nemluvil. Z vlastní zkušenosti vím, že jak je v háji naviják, tak se myslí jen na to jak jej zpravit (zvlášť když je půjčený, je to drahá záležitost apod). V počátku jej jen zamotali, takže se rozmotoválo apod. V té chvíli Vás opravdu nenapadne, že někdo volal. Zvlášť, když naviják je po servise s novým motorem. To, že byla při opravě špatně nasazena cívka a že vydržela pár zkušebních běhů a odrovnalo se jedno malinké ale zásadní kolečko, nikdo nepočítal… proto byli všichni v šoku a hledali příčinu a snažili se ji vyřešit. Je mi líto, že jste jeli daleko, nic tam nebylo apod. Taky jsem si to vyzkoušela…

SMS jsou celkem nereálná věc, pokud se vše řeší až z místa. Na místě nemá nikdo všechna telefonní čísla a net také ne. I já řešila rozeslání zprávy operativně, doma jsem nebyla. Navíc nemáte v profilu uvedeno číslo, takže ani já bych Vás nemohla kontaktovat.

Ráno přijelo jen cca 5 lidí, takže se nepočítalo, že bude odpoledne účast, zvlášť pokud se vyvěsí zrušení 2 hodiny dopředu a všude leje.

Neberte to jako omlouvání, vymlouvání. Nás to mrzí, děláme vše ze zábavy a dáváme do provozu vlastní peníze, čas a nervy.

Posláno: 26 září 2010 19:26   [ Ignorovat ]   [ # 103 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  83
Registrovaný  03 03 2009

takze. od 9 do 10 sem mela asi 28 hovoru a SMS s lidmi z coursingu - takze uz fakt nevim ktere cislo bylo ci-mezitim jsme natahovali trat a startovali psy - kazodpadne ve chvili kdy jste volala vse fungovalo a pak jeste dalsich asi 15 minut…- na draze taky pripojeni k netu bohuzel nemam - navijak se pouze zasukoval - nejakou dobu jsme ho rozmotavali,az se to podarilo - tak se seknul a proste nejede - jedno maly plastovy zubaty kolecko - je celej problem dneska…pote co jsme zjistili ze to uz dokupy nedame jsem volala Jane at obepise co nejvic lidi - pac z drahy tezko uz neco vyresim(mezitim jsme se opet snazili zprovoznit navijak aby si mohli odbehnout aspon ti, kteri v tu dobu cekali na draze).....jakmile toto probehlo, odjeli jsme spolu s navijakem rucne namotat 500m vymotanyho lanka (v tu chvili - asi hodina,dve - kdy jsme ho navijeli, jsem opravdu telefony nezvedala-byli jsme proste zamotani v lanku…)

omlouvam se vsem, co jeli zbytecne, ale verte, ze my jsem tam byli minuly vikend-den pred pozdeji zrusenym behanim zkotrolovat trat, vcera-na kontrolu a domluvu posekani hriste, i dnes-na behani,platili jsme pronajem plochy, pronajem ctyrkolky, pohonne hmoty, spoustu SMS,telefonu (jak minuly tak tento vikend)- a pak stejne nic kvuli jednomu plastovymu kolecku neklaplo…....ja z jsem uz vcelku dost znicena, stve me ze to neklape, ale clovek nenadela nic-navijak je proste jen stroj….anebo mate pravdu,a proste to neumime….....

Podpis 

http://www.buldocek.wu.cz

Posláno: 27 září 2010 14:02   [ Ignorovat ]   [ # 104 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  9
Registrovaný  13 09 2010

Nerad se zapojuji do emotivních diskuzí, ale v tomto případě udělám vyjímku. Byl jsem jedním z těch kdo v Pohořelicích v neděli ráno byli a situaci můžu posoudit z pozice učastníka.
Jistě mě také velmi mrzí že jsme si nemohli zaběhat a mohl bych hledat na pořadatelích kde co ALE…

Za prvé k počasí, celé dopoledne v Pohořelicí pršelo (s různou intenzitou) a rozhodně to nevypadalo že by to odpoledně mělo vypadat jinak.

Za druhé k navijákům, viděl jsem že se pořadatelé pokoušeli udělat možně i nemožné aby se běhalo a zpočátku to vypadalo že se jim to i po nějakém zpoždění podaří, a do toho opakovaně někdo volal o informace zda akce platí. řekl bych že v této situaci a stresu časovém i situačním je nemožné sledovat kdy kdo volal a kdo už co ví (nemluvě o tom spojit si konkrétní číslo v mobilu s konkrétní osobou jde pokud máte jeden či dva hovory ale u cca 30-ti hovorů to je aspoň pro mne nepředstavitelné).

Navíc organizování jakékoliv větší akce není jednoduché a stojí to pořadatele spoustu nervů a osobního času (který by mohli trávit zcela jinak), finančně to také není levná záležitost, takže akce která se nevydaří je vždy hodně mrzí a finance které byly již na akci vynaloženy musí pokrýt z vlastních zdrojů.

Posláno: 27 září 2010 15:26   [ Ignorovat ]   [ # 105 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  65
Registrovaný  25 07 2010

Zkuste si dát upozornění na emailové zprávy na mobil, takže, když přijde,že se závod nekoná na email, zároveň dojde upozornění i na mobil a pokud je v hlavičce napsáno zrušeno, dozvíte se to i takhle.

P.S. Došlo mi to i když jsem se nepřihlásila, myslím, že pořadatelé, dělali co mohli, joo a v Brně pršelo neustále, byli jsme tam na výstavě  smile

Podpis 

Míša
“nahý je krásný”
http://www.diperue.webnode.cz
http://www.bastiencederikon.webnode.cz

7 z 29
7

©2010 ČESKÝ PES CMS 0.2225s RSS 2.0 Atom feed