Jelikož se mi hromadí dotazy k platbě závodu, píštu to i sem.
Platba je možná pouze předem. Pokud jde o psy, kteří se chtějí účastnit obou dnů (licence), nemusíte posílat dvě platby, stačí zaplatit celou částku dohromady, variabilní symbol použijte dle vašeho plemene (chrti - 143, nechrti - 247).
Platba je předem vzhledem k rozpočtu. Na všech akcích nedojedou někteří účastníci a ne všichni jsou poctivci a zaplatí storno poplatky. Proto je platba závazná k datu uzávěrky, abychom věděli rozpočet pro ceny a náklady.
Jelikož se mi hromadí dotazy k platbě závodu, píštu to i sem.
Platba je možná pouze předem. Pokud jde o psy, kteří se chtějí účastnit obou dnů (licence), nemusíte posílat dvě platby, stačí zaplatit celou částku dohromady, variabilní symbol použijte dle vašeho plemene (chrti - 143, nechrti - 247).
Platba je předem vzhledem k rozpočtu. Na všech akcích nedojedou někteří účastníci a ne všichni jsou poctivci a zaplatí storno poplatky. Proto je platba závazná k datu uzávěrky, abychom věděli rozpočet pro ceny a náklady.
Díky za pochopení.
Jani plně s Vámi souhlasím! U agility závodů je to scela úplně běžné,že se startovné
platí několik týdnů předem. Jde hlavně o rozpočet celé akce.
Jana
Ahoj můžu se zeptat? jak se tady řešilo to běhání psů bez PP, můžeme si na Zajíci začít vyběhávat coursingový certifikát? Bude nám potom k něčemu? ,když se bezPPákům běhání zakáže? jsme bez PP ...Děkuji za odpověd..mám v tom už pěkný maglajs
Ahoj můžu se zeptat? jak se tady řešilo to běhání psů bez PP, můžeme si na Zajíci začít vyběhávat coursingový certifikát? Bude nám potom k něčemu? ,když se bezPPákům běhání zakáže? jsme bez PP ...Děkuji za odpověd..mám v tom už pěkný maglajs
V současné době nic zakázaného není. Na coursingových řádech pro psy bez pp už se pracuje. Každopádně rozhodnutí je na vás…
Podle mého názoru se bude běhat dál (zájemců už je opravdu hodně) i když zatím není jisté, jestli na národní či klubové úrovni.
V současné době nic zakázaného není. Na coursingových řádech pro psy bez pp už se pracuje. Každopádně rozhodnutí je na vás…
Podle mého názoru se bude běhat dál (zájemců už je opravdu hodně) i když zatím není jisté, jestli na národní či klubové úrovni.
Děkujem moc za odpověď...takže máme zelenou supeer
Pokud zůstane či se zvětší počet přihlášek tak bude závod rozdělen na 2 dny.
Budeme se snažit, aby bylo místo zachováno.
Náhubky jsou povinné pro všechny psy kromě italských chrtíků, nezávisle na PP !
Zatím nejsou řády pro psy bez PP, tzn. že se při tomnto závodě budeme řídit řády pro psy s PP, tak i Fr.Buldočci budou mít košík nezávisle na plnění licence či závodění.
Dobrý den – sháním odvoz na Brněnského zajíce (neděle – nechrti) z Valtic, Lednic atd. Jde pouze o jednu osobu bez psa. Příspěvek na benzín samozřejmostí. Kontakt: ., 604996204
Jani jak to vidíš s počtem lidí? asi je to nabitý na to abych vzala i druhýho psa na trénink či popřípadě třeba pro nějakou tu licenční fenu kdyby potřebovali psa do paru že?
chtela bych aby zavodil Berrous, ale ja sw tam bohuzel nedostanu, takze: nenasla by se dobra duse ktera by ho tam “zavezla, obhospodarila, vypustila a zase chytila - sem tam napojila? )”
prisla dnes, dnes došlo více plateb, vydržte večer to dám do poznámek, nechám otevřeny přihlášky do zítřka do večera, spousta lidí byla na dovolené...
stejně tak večer kouknu a odhlásím ty co mi psali,