Cvici tu niekto z vas obedience?Ja som tedka spravila stewarda SR,ale najradsej by som,keby este niekto cvicil so mnou,aby sme sa vzajomne tahali a doplnovali,prip.opravovali..Viem,ze CR ma troxu iny poriadok,ale ja si to nastudujem tak co?najde sa tu niekto taky?
Cvici tu niekto z vas obedience?Ja som tedka spravila stewarda SR,ale najradsej by som,keby este niekto cvicil so mnou,aby sme sa vzajomne tahali a doplnovali,prip.opravovali..Viem,ze CR ma troxu iny poriadok,ale ja si to nastudujem tak co?najde sa tu niekto taky?
Já jsem o tom slyšela, ale nevím přesně co to je. Nemáš nějaký dobrý odkaz?
( jinak my se určitě nepřidáme, v nejbližších letech , ale pro zajímavost)
My začínáme, ale počasí nám letos zatím moc nepřeje. Ridgeback totiž do sněhu, bláta, louží a navíc v zimě zásadně nechce lehat, sedat a už vůbec né cvičit déle než 15 minut :o)
Máme ale nadmíru šikovného taťku (http://www.akali.dk), který je dokonce obedience champion, tak to zkoušíme taky. Uvidíme…
Jo,take individua znam Nastastie mojmu psovi je to teda jedno,ale uz ma 5rokov,takze to ide pomalsie..no ked mam v ruke susene uxo,tak to je jedna basen,ale pak dela hrozne veci,len aby ho dostal,takze extra efekt to nie je.Len sa nedokaze tak dobre sustredit no ale tak snad to nejak zvladneme..Tak to budem drzat palce Ked tatka je tak sikovnej,syn by mohol taky,ne? A odkad ste? Ja teda som z TR,ale castejsie som v Brne ako doma
My jsme z Ostravy. Garp má přesně dva roky a začal jsem s ním intenzivněji cvičit se zkušeným “instruktorem” před rokem. Ale to byla zatím jen základní poslušnost. Na obedience přecházíme až teď. Teprv se to tady rozjíždí, ale máme velmi milou a šikovnou cvičitelku a vcelku početnou skupinku psíků, kteří obedience chodí cvičit.
Garp je moc šikovný a chytrý pejsek, ale je to takové hyperaktivní “dítě” a véééélkááá ridgebačí osobnost (on si to o sobě aspoň myslí) a chce velmi osobitý přístup. Kdo ho nezná, nepochopí. Pokud se nám v soutěžích obedience nebude dařit, nevadí, dělám to hlavně kvůli “normálnímu životu” a tam je to všechno v naprostém pořádku
Ved jasne… ja to taky len pre spestrenie zivota..at se nenudi sutaze,to asi ne..ale tak aspon OB1 by sme mohli..no moc si verim neva…nadej umiera posledna..hihi…tak my cvicime poslusnot a tak uz od pol roka,ale ja to moc teda nehrotim..Charlie je navyse flegmatik,takze nie je to to,co by som cela…ale…do praxe to vcelku staci,takze dobry
Nepřidáme se zatím protože nic neumíme, mám psa z útulku 3 měsíce, má přes dva roky. Začali jsme chodit na cvičák a agility, ale na nějakou vyšší poslušnot to nevidím.Budu ráda, když zvládneme pár základních povelů. Je to takové závislé telátko
My jsme z Ostravy. Garp má přesně dva roky a začal jsem s ním intenzivněji cvičit se zkušeným “instruktorem” před rokem. Ale to byla zatím jen základní poslušnost. Na obedience přecházíme až teď. Teprv se to tady rozjíždí, ale máme velmi milou a šikovnou cvičitelku a vcelku početnou skupinku psíků, kteří obedience chodí cvičit.
Garp je moc šikovný a chytrý pejsek, ale je to takové hyperaktivní “dítě” a véééélkááá ridgebačí osobnost (on si to o sobě aspoň myslí) a chce velmi osobitý přístup. Kdo ho nezná, nepochopí. Pokud se nám v soutěžích obedience nebude dařit, nevadí, dělám to hlavně kvůli “normálnímu životu” a tam je to všechno v naprostém pořádku
Nepřidáme se zatím protože nic neumíme, mám psa z útulku 3 měsíce, má přes dva roky. Začali jsme chodit na cvičák a agility, ale na nějakou vyšší poslušnot to nevidím.Budu ráda, když zvládneme pár základních povelů. Je to takové závislé telátko
axa toz je hezky..a co to je za plemeno?nebo vorisek? tak mozno casom..nikdy nehovor nikdy