1 z 4
1
Obedience

Posláno: 17 březen 2009 23:23   [ Ignorovat ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  65
Registrovaný  28 02 2009

Cvici tu niekto z vas obedience?Ja som tedka spravila stewarda SR,ale najradsej by som,keby este niekto cvicil so mnou,aby sme sa vzajomne tahali a doplnovali,prip.opravovali..Viem,ze CR ma troxu iny poriadok,ale ja si to nastudujem smile tak co?najde sa tu niekto taky? tongue wink

Podpis 

Na psí život sa najviac sťažujú tí,čo psa nikdy nemali.

Posláno: 18 březen 2009 16:51   [ Ignorovat ]   [ # 1 ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  559
Registrovaný  19 02 2009
katka - 17 březen 2009 23:23

Cvici tu niekto z vas obedience?Ja som tedka spravila stewarda SR,ale najradsej by som,keby este niekto cvicil so mnou,aby sme sa vzajomne tahali a doplnovali,prip.opravovali..Viem,ze CR ma troxu iny poriadok,ale ja si to nastudujem smile tak co?najde sa tu niekto taky? tongue wink

Já jsem o tom slyšela, ale nevím přesně co to je. Nemáš nějaký dobrý odkaz?

( jinak my se určitě nepřidáme, v nejbližších letech cool smile , ale pro zajímavost)

Posláno: 18 březen 2009 18:00   [ Ignorovat ]   [ # 2 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  24
Registrovaný  23 02 2009

My začínáme, ale počasí nám letos zatím moc nepřeje. Ridgeback totiž do sněhu, bláta, louží a navíc v zimě zásadně nechce lehat, sedat a už vůbec né cvičit déle než 15 minut :o)
Máme ale nadmíru šikovného taťku (http://www.akali.dk), který je dokonce obedience champion, tak to zkoušíme taky. Uvidíme…

Posláno: 19 březen 2009 20:00   [ Ignorovat ]   [ # 3 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009

Jo,take individua znam LOL Nastastie mojmu psovi je to teda jedno,ale uz ma 5rokov,takze to ide pomalsie..no ked mam v ruke susene uxo,tak to je jedna basen,ale pak dela hrozne veci,len aby ho dostal,takze extra efekt to nie je.Len sa nedokaze tak dobre sustredit no   cheese ale tak snad to nejak zvladneme..Tak to budem drzat palce wink Ked tatka je tak sikovnej,syn by mohol taky,ne?  cool smile A odkad ste? smile Ja teda som z TR,ale castejsie som v Brne ako doma smile

Podpis 

Posláno: 19 březen 2009 20:18   [ Ignorovat ]   [ # 4 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009
Dasa - 18 březen 2009 16:51

( jinak my se určitě nepřidáme, v nejbližších letech cool smile , ale pro zajímavost)

tak kukni na http://www.obedience.cz nebo http://www.obedience.wbs.cz..tam najdes secko mozne
wink preco sa nepridate? tongue rolleye

Podpis 

Posláno: 19 březen 2009 20:43   [ Ignorovat ]   [ # 5 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  23 02 2009

My jsme z Ostravy. Garp má přesně dva roky a začal jsem s ním intenzivněji cvičit se zkušeným “instruktorem” před rokem. Ale to byla zatím jen základní poslušnost. Na obedience přecházíme až teď. Teprv se to tady rozjíždí, ale máme velmi milou a šikovnou cvičitelku a vcelku početnou skupinku psíků, kteří obedience chodí cvičit.
Garp je moc šikovný a chytrý pejsek, ale je to takové hyperaktivní “dítě” a véééélkááá ridgebačí osobnost (on si to o sobě aspoň myslí) a chce velmi osobitý přístup. Kdo ho nezná, nepochopí. Pokud se nám v soutěžích obedience nebude dařit, nevadí, dělám to hlavně kvůli “normálnímu životu” a tam je to všechno v naprostém pořádku wink

Posláno: 19 březen 2009 21:36   [ Ignorovat ]   [ # 6 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009

Ved jasne… ja to taky len pre spestrenie zivota..at se nenudi LOL sutaze,to asi ne..ale tak aspon OB1 by sme mohli..no moc si verim cool smile neva…nadej umiera posledna..hihi…tak my cvicime poslusnot a tak uz od pol roka,ale ja to moc teda nehrotim..Charlie je navyse flegmatik,takze nie je to to,co by som cela…ale…do praxe to vcelku staci,takze dobry cool grin

Podpis 

Posláno: 20 březen 2009 20:20   [ Ignorovat ]   [ # 7 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
katka - 19 březen 2009 20:18

tak kukni na http://www.obedience.cz nebo http://www.obedience.wbs.cz..tam najdes secko mozne

Nepřidáme se zatím protože nic neumíme, mám psa z útulku 3 měsíce, má přes dva roky. Začali jsme chodit na cvičák a agility, ale na nějakou vyšší poslušnot to nevidím.Budu ráda, když zvládneme pár základních povelů. Je to takové závislé telátko LOL

Posláno: 20 březen 2009 20:23   [ Ignorovat ]   [ # 8 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
Mirek + Garpík - 19 březen 2009 20:43

My jsme z Ostravy. Garp má přesně dva roky a začal jsem s ním intenzivněji cvičit se zkušeným “instruktorem” před rokem. Ale to byla zatím jen základní poslušnost. Na obedience přecházíme až teď. Teprv se to tady rozjíždí, ale máme velmi milou a šikovnou cvičitelku a vcelku početnou skupinku psíků, kteří obedience chodí cvičit.
Garp je moc šikovný a chytrý pejsek, ale je to takové hyperaktivní “dítě” a véééélkááá ridgebačí osobnost (on si to o sobě aspoň myslí) a chce velmi osobitý přístup. Kdo ho nezná, nepochopí. Pokud se nám v soutěžích obedience nebude dařit, nevadí, dělám to hlavně kvůli “normálnímu životu” a tam je to všechno v naprostém pořádku wink

A kde se OV cvičí obedience prosím?

Posláno: 20 březen 2009 20:26   [ Ignorovat ]   [ # 9 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009

V Třebovicích?

Posláno: 20 březen 2009 20:31   [ Ignorovat ]   [ # 10 ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  253
Registrovaný  21 02 2009

Tak to by mě taky zajímalo, že bych to zkusila i s jednou prďolou???... wink

Posláno: 20 březen 2009 20:40   [ Ignorovat ]   [ # 11 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
paradoxys - 20 březen 2009 20:31

A obrany děláte cheese  cheese

Posláno: 21 březen 2009 01:33   [ Ignorovat ]   [ # 12 ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  253
Registrovaný  21 02 2009
Dasa - 20 březen 2009 20:40

Ne bez obran, aby se figurant moc nevyděsil…. big surprise  LOL  LOL
Ale jinak jsme chodili na normální výcvik…..

Posláno: 21 březen 2009 06:07   [ Ignorovat ]   [ # 13 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
paradoxys - 21 březen 2009 01:33
Dasa - 20 březen 2009 20:40

Ne bez obran, aby se figurant moc nevyděsil…. big surprise  LOL  LOL
Ale jinak jsme chodili na normální výcvik…..

To je fakt,taková myš zakouslá do rukávu cheese  cheese

Sice se tomu pořád směju, ale obdivuju, že s niam děláte tolik aktivit.

Posláno: 21 březen 2009 08:25   [ Ignorovat ]   [ # 14 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009
Dasa - 20 březen 2009 20:20
katka - 19 březen 2009 20:18

Nepřidáme se zatím protože nic neumíme, mám psa z útulku 3 měsíce, má přes dva roky. Začali jsme chodit na cvičák a agility, ale na nějakou vyšší poslušnot to nevidím.Budu ráda, když zvládneme pár základních povelů. Je to takové závislé telátko LOL

axa LOL toz je hezky..a co to je za plemeno?nebo vorisek? smile tak mozno casom..nikdy nehovor nikdy tongue wink

Podpis 

Posláno: 21 březen 2009 08:26   [ Ignorovat ]   [ # 15 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  23 02 2009

jj, obedience v Třebovicích u Marty Fuglevičové. Tréninky jsou 2x týdně.

1 z 4
1

©2010 ČESKÝ PES CMS 0.2636s