4 z 4
4
Obedience

Posláno: 26 březen 2009 02:20   [ Ignorovat ]   [ # 46 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  65
Registrovaný  28 02 2009
Dasa - 25 březen 2009 17:40
katka - 25 březen 2009 15:01

Hele Dasi, ja som si tedka pisala s Luckou,co ma Ronju,a prej idete do Frenstatu obe a ste na xatke same..a ja idem s Charliem taky,ale asi uz nejdeme v povodnom zlozeni,cili+dalsi 4…takze by sme boli na xatke samy…ale platit tolko za xatku..fuuu..to asi ne..nebol by problem,kebyze sa pridame k vam?ci myslis,ze by bol problem s nasimi hafanmi?Charlie je nekonfliktny…iba v pripade,ze pokusa ten druhy tongue rolleye co ty na to?  smile

hele tak to nevím, s náma měl být parsonek, bude to vědět Jana, jestli jede. Jinak za Filipa ruku do ohně nedám, bude možná v malém prostoru vyjíždět. Jo a psí v posteli cool smile

Tak snad by si zvykli smile dame do poradku..ok..tak ja sa opytam Janky,jo?ale bola by som rada,keby sme boli spolu ...alebo s niekmy inym…len necem platit za xatku sama..to sa nedoplatim   cheese a Charlie taky spava v posteli tongue rolleye

Podpis 

Na psí život sa najviac sťažujú tí,čo psa nikdy nemali.

Posláno: 26 březen 2009 12:06   [ Ignorovat ]   [ # 47 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009

Dasi,tak ja ti napisem,co mi poslala Janka,jo?aby som to nedomotala ako sa poznam grin “uvolnila se mi jedna chatka po vas, takže parson může být sám, případně si k sobě někoho najít. Takže pokud se dohodneš s Dášou není problém. Lucka s Ronjou je s barzojem Yanifem tam by vas asi bylo hodne. Jinak je to plne.” tak co?skusime to?prosím
cool smile budeme ix hlidat…  tongue wink

Podpis 

Posláno: 26 březen 2009 13:17   [ Ignorovat ]   [ # 48 ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  559
Registrovaný  19 02 2009
katka - 26 březen 2009 12:06

Dasi,tak ja ti napisem,co mi poslala Janka,jo?aby som to nedomotala ako sa poznam grin “uvolnila se mi jedna chatka po vas, takže parson může být sám, případně si k sobě někoho najít. Takže pokud se dohodneš s Dášou není problém. Lucka s Ronjou je s barzojem Yanifem tam by vas asi bylo hodne. Jinak je to plne.” tak co?skusime to?prosím

No dobře, ale už asi další psy ne, nebo ty chceš i s tím parsonem? Nevím nevím. Když tak teda budeme spolu,ale ručíš za to, že nikdo nikoho nepokouše excaim  excaim  vampire

Posláno: 26 březen 2009 13:59   [ Ignorovat ]   [ # 49 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009
Dasa - 26 březen 2009 13:17

No dobře, ale už asi další psy ne, nebo ty chceš i s tím parsonem? Nevím nevím. Když tak teda budeme spolu,ale ručíš za to, že nikdo nikoho nepokouše excaim  excaim  vampire

Ne,ze by sme boli my dve..alebo radsej teda az by bolo moc zle,ze by to naozaj ti nasi spolu nevydrzali,tak by som ja sla s parsonkem smile ja viem,ze uz moc vymyslam,ale aby neboli problemy no..a aby som nemusela tolko platit cheese

Podpis 

Posláno: 26 březen 2009 14:23   [ Ignorovat ]   [ # 50 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
katka - 26 březen 2009 13:59

Ne,ze by sme boli my dve..alebo radsej teda az by bolo moc zle,ze by to naozaj ti nasi spolu nevydrzali,tak by som ja sla s parsonkem smile ja viem,ze uz moc vymyslam,ale aby neboli problemy no..a aby som nemusela tolko platit cheese

Mi je to jedno, ale víc než s jedním psem být nechci.Takže buď já s tebou nebo ty s parsonkem a já bu´d sama nebo s nějakou fenu, kdyby se ještě dohlásila. Jak chceš. wink

Posláno: 27 březen 2009 20:39   [ Ignorovat ]   [ # 51 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009
Dasa - 26 březen 2009 14:23
katka - 26 březen 2009 13:59

Mi je to jedno, ale víc než s jedním psem být nechci.Takže buď já s tebou nebo ty s parsonkem a já bu´d sama nebo s nějakou fenu, kdyby se ještě dohlásila. Jak chceš. wink

tak jo…pr bezpecnost to teda bude lepsie..aby neboli nejake problemy…ja budem teda s parsonkem.. wink

Podpis 

Posláno: 27 březen 2009 21:37   [ Ignorovat ]   [ # 52 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009

OK Katko, tak to prosím dej vědět Janě. My teda zůstaneme zatím sami a kdyby se ještě někdo chtěl dohlásit, tak se uvidí, jestli by to šlo nebo ne.Přece jen bychom se od nich nesměli hnout ani na chvilku. Na dalších akcích už to bude lepší, až si Filip zvykne, že spí taky někde jinde než doma cool smile

Posláno: 27 březen 2009 23:08   [ Ignorovat ]   [ # 53 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009
Dasa - 27 březen 2009 21:37

OK Katko, tak to prosím dej vědět Janě. My teda zůstaneme zatím sami a kdyby se ještě někdo chtěl dohlásit, tak se uvidí, jestli by to šlo nebo ne.Přece jen bychom se od nich nesměli hnout ani na chvilku. Na dalších akcích už to bude lepší, až si Filip zvykne, že spí taky někde jinde než doma cool smile

Jasne.. smile Istota je istota wink mozno si aj s Charliem na seba zvyknu cool smile Uz som jej napisala smile

Podpis 

Posláno: 28 březen 2009 06:52   [ Ignorovat ]   [ # 54 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
katka - 27 březen 2009 23:08
Dasa - 27 březen 2009 21:37

Jasne.. smile Istota je istota wink mozno si aj s Charliem na seba zvyknu cool smile Uz som jej napisala smile

super, venku to bude určitě v pohodě, to si filip rozumí skoro s každým. Tak ať vám to dneska běhá grin

Posláno: 28 březen 2009 17:01   [ Ignorovat ]   [ # 55 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Registrovaný  28 02 2009

jeee..dik smile uz sme dobehali…bolo uzasne…az na to,ze sa nam porouxal jeden navijak,ale stjne sme to zvladli..este aj pocasie nam vyslo..parada…uzasyn ten cesky pes cool smile

Podpis 

Posláno: 28 březen 2009 18:05   [ Ignorovat ]   [ # 56 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  19 02 2009
katka - 28 březen 2009 17:01

jeee..dik smile uz sme dobehali…bolo uzasne…az na to,ze sa nam porouxal jeden navijak,ale stjne sme to zvladli..este aj pocasie nam vyslo..parada…uzasyn ten cesky pes cool smile

Tak to je fajn, že vám to vyšlo, my jsme byli jen na procházce u řeky s dobíkem. Ale taky se vyběhali a doufám, že zalehne a bude spát wink

4 z 4
4

©2010 ČESKÝ PES CMS 0.1899s