Mooooooc děkujeme za krásný trénink a objednání perfektního počasí . K díkům se připojuje i zbytek rodiny, který je pro dnešek ušetřen obvyklého kokřího hemžení, protože všech pět je úplně ale úplně placatých
Ty fotky jsou úplně skvělý! Mohla bych si s dovolením (samozřejmě s odkazem na autora ) pár našich fotek vypůjčit a vystavit si je na stránkách? Ty moje chlupatiny se totiž “normálním” foťákem moooooc špatně fotí
Ty fotky jsou úplně skvělý! Mohla bych si s dovolením (samozřejmě s odkazem na autora ) pár našich fotek vypůjčit a vystavit si je na stránkách? Ty moje chlupatiny se totiž “normálním” foťákem moooooc špatně fotí
Jasně, že mohla. (a všichni ostatní, kdo budou chtít, taky, neptejte se každý zvlášť )
Pro Gwen: moc díky za fotky, jsou super.
Pro Milana: měl jsi pravdu, v Soběšicích je posečená jen půlka, na té druhé by to dost drhlo.
Ahoj zas někdy, doufám, že brzy.
Dík za informaci. Byl jsem se včera po tréninku na louku podívat, a tráva je vysoká. Navíc stroj na sečení je prý momentálně nefunkční, takže musíme ještě chvíli se Soběšicemi počkat
Zdravím,
jsem kynolog nováček a chci se svým psem (3 roky) vyzkoušet coursing, přihlásila jsem se na tuto neděli do Medlánek. Mohla bych vás poprosit o nějaké rady pro začátečníka, abych nevytvářela paniku na místě? )
Určitě bude muset běžet sám, nemám představu, jak se na to bude tvářit, že má honit střapec, ale fakt je, že zajíčka po poli prohání s obrovským nadšením, tak snad to okouká od jiných chlupáčů..
Také zdravím. Není důvod se něčeho bát . Coursing běhají snad všechna plemena, která mají vyvinutý kořistnický pud a jak sama píšete, váš pejsek zájem o kořist má . Pro jistotu si vezměte sebou nějakou oblíbenou hračku, kterou by jsme vašeho pejska mohli v případě malého zájmu motivovat. Bližší informace si řekneme na místě.