jako vždy parádní fotky…nádhera
jinak všem díky za trénink, Arouš si ho perfektně užil a je vidět, že i po roce bez střapce pro něj neztratil vášeň...tak snad zas někdy
Už se asi zase opakuju, ale moc moc moc děkujeme za super trénink, i když ráno to s počasím moc nevypadalo…ale jsem moc ráda, že jsme se nenechali odradit I když ... počítala jsem s tím, že kokřata doma padnou na pelech a do večera nevstanou a ono nic ... škodí jako o život, už si asi zvykají potvůrky asi na ně příště budeme muset vymyslet něco extra
jen se všichni opakujte komu se tréninky líbí . Pěkně se to čte, pohání nás to dopředu, lépe snášíme i nepřízeň počasí, a máme dobrý pocit když víme, že se vám běhání s náma líbí . Na druhou stranu, když se vám něco nebude líbit, nebo budete mít nějaké nápady co vylepšit, nestyďte se, a obraťte se na mě.
Jinak klobouk dolů před Janou, která samozřejmě nádherně fotí, ale už nechápu, jak může tak rychle fotky upravit a dát na stránky dřív než přijedu z odpoledního tréninku domů ... .
Takže, Jani děkujeme!
Po běhání byly nalezeny dvě vodítka, tak komu schází, hlaste se u mě.
Milan
Jéé, tak to tam pravděpodobně bude i to moje - tenké černo-modro-oranžovo-červené? Hledala jsem ho tam, protože vím o tom, že mi vypadlo, ale nenašla… Moc děkujíííí
Prosím dodržujte kapacitu tréninků, i když jsou přihlášky otevřeny a kapacita je zaplněna!
Přihlášky jsou uzavírány ručně, proto není možné, vždy je zastavit včas.