1 z 2
1
SOFA DOG WEAR

Posláno: 15 říjen 2011 23:57   [ Ignorovat ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  773
Registrovaný  05 01 2009

Přihlášky k závodu Sofa dog wear jsou spuštěny.
Klasicky jsou rozděleny dle skupin. Platba je předem na uvedený účet. Do poznámky k platbě pište jméno psa nebo profil, pod kterým je pes do závodu přihlášen, prosím bez diakritiky. Dodržujte VS. V případě více psů z různých skupin, napište oba VS (nemusíte platby posílat zvlášť).

V případě nejasností mi pošlete mejl.

Často posíláte platbu na dříve uváděn účet u čsob, platba se neztratí, jen to kolikrát zjistím později. Využívejte účet sdružení u fio banky. smile

Ad tréninky, zatím nejsou spuštěny přihlášky pro tréninky. Pouze v případě malého počtu přihlášených psů, může být závod rozšířen pro přihlášky na trénink.

Posláno: 23 říjen 2011 09:40   [ Ignorovat ]   [ # 1 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  3
Registrovaný  28 04 2011

Podarilo se mi poslat penize na spravny ucet, ale VS jsem neuvedla. Doufam, ze to nebude problem, ve zprave jsem uvedla jmeno psa i majitele, takze doufam, ze se platba neztrati.

Posláno: 23 říjen 2011 17:26   [ Ignorovat ]   [ # 2 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  05 01 2009

kouknu na to…

Posláno: 23 říjen 2011 18:25   [ Ignorovat ]   [ # 3 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  3
Registrovaný  28 04 2011
Jana - 23 říjen 2011 17:26

kouknu na to…

Diky, je to platba za Bikilu Kandali Santon, prikqaz jsem davala v patek, takze to na ucet dorazi asi v pondeli.

Posláno: 28 říjen 2011 05:49   [ Ignorovat ]   [ # 4 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  5
Registrovaný  21 07 2011

Omylem jsem přihlásil fenku RR Angie na trénink i závod .Prosím vyškrtnout jí z tréninku.Děkuji

Posláno: 31 říjen 2011 10:53   [ Ignorovat ]   [ # 5 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  5
Registrovaný  21 07 2011

Další prosba,prosím vyškrtnout ze závodu Assimu z Újezda nad lesy!!!Bohužel nebude moc závodit.Děkuji

Posláno: 04 listopad 2011 22:13   [ Ignorovat ]   [ # 6 ]
Zdatný pes
RankRankRank
Celkem příspěvků:  133
Registrovaný  18 03 2009

Ahoj, hledáme odvoz (spolujízdu) z Brna na Kozlov. Jeden hodný Ališoun a jedna skladná panička. Příspěvek na benzín samořejmostí  grin

Posláno: 07 listopad 2011 12:39   [ Ignorovat ]   [ # 7 ]
Trhač
RankRankRank
Registrovaný  05 01 2009

PŘIPOMÍNÁM, ŽE ZÍTRA JE UZÁVĚRKA NA ZÁVOD!
Kdo posíláte platbu až v den uzávěrky, pošlete prosím potvrzení do mého emailu.
Kdo víte, že nedojedete, napište mi co nejdříve.

Posláno: 13 listopad 2011 20:16   [ Ignorovat ]   [ # 8 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  21
Registrovaný  01 07 2009

Ozzíkovci zdraví všechny účastníky sobotního závodu a zde je něco málo fotek:

http://ozzipes.rajce.idnes.cz/Kozlov_Sofa_dog_wear_coursing_12.11.2011/

Kdo by chtěl zaslat zvlášť nějakou fotečku stačí si napsat na .

Děkujeme za super den, skvělý závod, perfektní zázemí a pohodové lidičky s pejskama. Moc se těšíme na další akci.

Zdrací Ozzíkovi (Lenka, David a Ozzi)

Podpis 

Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské cnosti bez lidských necností.

Posláno: 13 listopad 2011 20:41   [ Ignorovat ]   [ # 9 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  25
Registrovaný  29 06 2009

Dekujeme za krasne straveny den v Kozlove cheese Jako vzdy super lidicky, vyborne zazemi a perfektni trat. grin Dik vsem ,kdo se jakkoliv podileli na organizaci prubehu zavodu, take diky fotografum a sponzorum.  smile Za Atase mohu rici, ze se nam v Kozlove libilo a prijedeme zase.  cheese  cheese  cheese Ozzikovce chci poprosit, zda mohu pouzit fotecky Ataska smile  smile ATASOVCI

Posláno: 14 listopad 2011 08:50   [ Ignorovat ]   [ # 10 ]
Líný pes
RankRank
Celkem příspěvků:  40
Registrovaný  21 06 2009

Také děkujeme organizátorům za krásný závod, pesani si běhání řádně užili a my také  grin Poděkování patří také sponzorům za ceny a všem co se podíleli na řádném průběhu závodu. Bylo to krásné zakončení letošní coursingové sezóny   smile

Ozzikovci - krásné fotky, můžeme prosím použít fotky faraonů?

Podpis 

http://www.pharaoh.estranky.cz

Posláno: 14 listopad 2011 10:04   [ Ignorovat ]   [ # 11 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  01 07 2009
Aťas - 13 listopad 2011 20:41

Dekujeme za krasne straveny den v Kozlove cheese Jako vzdy super lidicky, vyborne zazemi a perfektni trat. grin Dik vsem ,kdo se jakkoliv podileli na organizaci prubehu zavodu, take diky fotografum a sponzorum.  smile Za Atase mohu rici, ze se nam v Kozlove libilo a prijedeme zase.  cheese  cheese  cheese Ozzikovce chci poprosit, zda mohu pouzit fotecky Ataska smile  smile ATASOVCI

Jasně, pokud budete potřebovat fotky poslat zvlášť stačí napsat na můj email a třeba přes úschovnu dodáme. Klidně stahujte, proto jsme taky fotili.

Podpis 

Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské cnosti bez lidských necností.

Posláno: 14 listopad 2011 10:14   [ Ignorovat ]   [ # 12 ]
Štěně
Rank
Registrovaný  01 07 2009
pharaoh - 14 listopad 2011 08:50

Také děkujeme organizátorům za krásný závod, pesani si běhání řádně užili a my také  grin Poděkování patří také sponzorům za ceny a všem co se podíleli na řádném průběhu závodu. Bylo to krásné zakončení letošní coursingové sezóny   smile

Ozzikovci - krásné fotky, můžeme prosím použít fotky faraonů?

Tak ještě jednou pro všechny, fotky jsou vám všem k dispozici, stahujte a používejte.

Zdraví Ozzíkovi

Podpis 

Posláno: 14 listopad 2011 11:45   [ Ignorovat ]   [ # 13 ]
Trhač
RankRankRank
Celkem příspěvků:  152
Registrovaný  26 06 2009

Nedělní coursing na Kozlově byl krásným rozloučením se sezonou, prima zázemí, dobrá trať, dobře zvládnutá organizace a počasí na tento termín jak od “pánaboha”, vydařený prosluněný den s krásným výhledem do kraje smile

Posláno: 14 listopad 2011 14:28   [ Ignorovat ]   [ # 14 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  26
Registrovaný  23 06 2009

Přidávám se k chvále včerejšího závěrečného závodu v sezóně 2011. Nádherné počasí, skvělé zázemí, přátelská atmosféra. Třešničkou na dortu byly suprové ceny a dárky pro oceněné i všechny ostatní. Krásnější kokardy jsem zatím neviděla ! Díky !  smirk

Hana a vipeti

Podpis 

Hana a vipeti

Posláno: 14 listopad 2011 18:02   [ Ignorovat ]   [ # 15 ]
Štěně
Rank
Celkem příspěvků:  7
Registrovaný  23 06 2009

Přidávám také jedno poděkování: organizátorům za skvěle zvládnutý coursing, chrtařům za super účast na zakončení sezóny a “pánbičkovi” za luxusní počasí  wink
Denisa + vipeti Roneček a Fejzík

1 z 2
1

©2010 ČESKÝ PES CMS 0.2680s RSS 2.0 Atom feed