Přihlášky k závodu Sofa dog wear jsou spuštěny.
Klasicky jsou rozděleny dle skupin. Platba je předem na uvedený účet. Do poznámky k platbě pište jméno psa nebo profil, pod kterým je pes do závodu přihlášen, prosím bez diakritiky. Dodržujte VS. V případě více psů z různých skupin, napište oba VS (nemusíte platby posílat zvlášť).
V případě nejasností mi pošlete mejl.
Často posíláte platbu na dříve uváděn účet u čsob, platba se neztratí, jen to kolikrát zjistím později. Využívejte účet sdružení u fio banky.
Ad tréninky, zatím nejsou spuštěny přihlášky pro tréninky. Pouze v případě malého počtu přihlášených psů, může být závod rozšířen pro přihlášky na trénink.
Podarilo se mi poslat penize na spravny ucet, ale VS jsem neuvedla. Doufam, ze to nebude problem, ve zprave jsem uvedla jmeno psa i majitele, takze doufam, ze se platba neztrati.
PŘIPOMÍNÁM, ŽE ZÍTRA JE UZÁVĚRKA NA ZÁVOD!
Kdo posíláte platbu až v den uzávěrky, pošlete prosím potvrzení do mého emailu.
Kdo víte, že nedojedete, napište mi co nejdříve.
Dekujeme za krasne straveny den v Kozlove Jako vzdy super lidicky, vyborne zazemi a perfektni trat. Dik vsem ,kdo se jakkoliv podileli na organizaci prubehu zavodu, take diky fotografum a sponzorum. Za Atase mohu rici, ze se nam v Kozlove libilo a prijedeme zase. Ozzikovce chci poprosit, zda mohu pouzit fotecky Ataska ATASOVCI
Také děkujeme organizátorům za krásný závod, pesani si běhání řádně užili a my také Poděkování patří také sponzorům za ceny a všem co se podíleli na řádném průběhu závodu. Bylo to krásné zakončení letošní coursingové sezóny
Ozzikovci - krásné fotky, můžeme prosím použít fotky faraonů?
Dekujeme za krasne straveny den v Kozlove Jako vzdy super lidicky, vyborne zazemi a perfektni trat. Dik vsem ,kdo se jakkoliv podileli na organizaci prubehu zavodu, take diky fotografum a sponzorum. Za Atase mohu rici, ze se nam v Kozlove libilo a prijedeme zase. Ozzikovce chci poprosit, zda mohu pouzit fotecky Ataska ATASOVCI
Jasně, pokud budete potřebovat fotky poslat zvlášť stačí napsat na můj email a třeba přes úschovnu dodáme. Klidně stahujte, proto jsme taky fotili.
Také děkujeme organizátorům za krásný závod, pesani si běhání řádně užili a my také Poděkování patří také sponzorům za ceny a všem co se podíleli na řádném průběhu závodu. Bylo to krásné zakončení letošní coursingové sezóny
Ozzikovci - krásné fotky, můžeme prosím použít fotky faraonů?
Tak ještě jednou pro všechny, fotky jsou vám všem k dispozici, stahujte a používejte.
Nedělní coursing na Kozlově byl krásným rozloučením se sezonou, prima zázemí, dobrá trať, dobře zvládnutá organizace a počasí na tento termín jak od “pánaboha”, vydařený prosluněný den s krásným výhledem do kraje
Přidávám se k chvále včerejšího závěrečného závodu v sezóně 2011. Nádherné počasí, skvělé zázemí, přátelská atmosféra. Třešničkou na dortu byly suprové ceny a dárky pro oceněné i všechny ostatní. Krásnější kokardy jsem zatím neviděla ! Díky !
Přidávám také jedno poděkování: organizátorům za skvěle zvládnutý coursing, chrtařům za super účast na zakončení sezóny a “pánbičkovi” za luxusní počasí
Denisa + vipeti Roneček a Fejzík