Ahoj všichni, trénink bude jako vždy na první louce mezi autobusovou zastávkou Panská Lícha a začátkem Soběšic. Auta parkujte na parkovišti u autobusové zastávky PANSKÁ LÍCHA, odkud bude k přejímce zhruba 200 metrů, tak je zbytečné zajíždět až do Soběšic.
Připomínám, uklízejte po vlastních psech, nenechávejte zbytečně štěkat psy u dráhy a nevjíždějte autama na louku!!!
Budeme se na vás těšit!
Milan
Ahoj všichni, omlouvám se, ale v současné době se o mě pokouší nějaká chřipka, tak ještě nevím zda trénink bude. Proto se pro jistotu ještě koukněte během pátku na stránky, ať do Soběšic nejedete zbytečně.
Milan
Ahoj všichni, omlouvám se, ale v současné době se o mě pokouší nějaká chřipka, tak ještě nevím zda trénink bude. Proto se pro jistotu ještě koukněte během pátku na stránky, ať do Soběšic nejedete zbytečně.
Milan
Koukej se uzdravit, konečně to vypadá na fotogenický počasí
Tož když má být to fotogenický počasí, holt musí marodění stranou! V SOBOTU BĚHÁME !!! Dneska jsem se byl podívat na terén a vypadá dobře. Běhat budeme poblíž zastávky Panská Lícha, tak si pejsky při vystupování z auta hlídejte, ať nevyběhnou rovnou na dráhu za běžícím pejskem! Tentokrát bude postavená technická trať aby měli pesani nějakou změnu .
Těšíme se na vás
Ahoj, Milane prosím o odhlášení Ráchel, bohužel se mi nečekaně rozhárala, ale s Kelly přijedu. Tak kdyby jste náhodou chtěl někdo přijít, tak za Ráchel. Moc děkuji.
Díky moc za super trénink. Tak rychle jsme ještě nikdy nebyli “vyřízení”. Dokonale zorganizováno.
Těšíme se na příště.
Škoda, že jste nebyli v té prostřední skupině, odjížděli jsme poslední z první várky, Henry s Diegem si mohli dát běh v páru. Tak snad příště. Jinak trénink super, Diego je unavený, vykoupaný, páč byl jak čuně, a spokojeně spící. Díky moc
Díky moc za super trénink. Tak rychle jsme ještě nikdy nebyli “vyřízení”. Dokonale zorganizováno.
Těšíme se na příště.
Škoda, že jste nebyli v té prostřední skupině, odjížděli jsme poslední z první várky, Henry s Diegem si mohli dát běh v páru. Tak snad příště. Jinak trénink super, Diego je unavený, vykoupaný, páč byl jak čuně, a spokojeně spící. Díky moc
No jo, to je teda škoda. Já než se vzpamatovala, bylo už volno jen v poslední skupině. Henry si to musel odběhat sám. Příště se musíme lépe sesynchronizovat