Ahoj
Dovolujeme si Vás pozvat na Výcvikový víkend s Rosťou Valíčkem. Víkend bude zaměřen převážně na nácvik obran, pro zájemce možno i výcvik poslušnosti.
Termín výcviku: 24. - 25.10.2009
Více informací najdete na http://www.lambra.ic.cz
Ahoj
Cena je za jeden den výcviku. Samozřejmě je možnost přijet třeba jen na jeden den
Rosťa je špičkový figurant a věnuje se každému psu individuálně. K obranám přistupuje jen formou hry, tak aby to pesany bavilo a užili si to
čauky. za jak dlouho myslíš, že se to naplní do plného počtu? mě totiž nikdo v práci ještě není schopen říct zda ten víkend budu mít volný nebo pracovní :-(
čauky. za jak dlouho myslíš, že se to naplní do plného počtu? mě totiž nikdo v práci ještě není schopen říct zda ten víkend budu mít volný nebo pracovní :-(
Tak to nemám tušení. Může to trvat dlouho, ale taky to může být za chvíli pryč. Opravdu nevím, ještě jsme žádnou takovou akci nedělali, tak nemůžu říct. Můžu ti tam ale hodit rezervaci, ovšem v případě, že nebudeš mít zaplacenou zálohu a místa se naplní platnými přihlášenými, tak je mi líto.
Ahoj
Cena je za jeden den výcviku. Samozřejmě je možnost přijet třeba jen na jeden den
Rosťa je špičkový figurant a věnuje se každému psu individuálně. K obranám přistupuje jen formou hry, tak aby to pesany bavilo a užili si to
Tak to musím ještě promyslet, páč ze 3 čoklama už je to pro mě docela dost
Kači s tím ubytkem je to jak? Můžu mít uvnitř psy?
Jj, pesani můžou být uvnitř. Jinak bych nejela Přece nenechám zrzku trápit se venku
Zítra přidám na stránky nějaké fotky jak to tam vypadá.
A s tou slevou je to pořád stejné: Přijeďte, domluvíme se na místě. To je Rosťova odpověď.
Víc jsem z něho bohužel nevytáhla