Víkendová akce spojená s coursingovým tréninkem ve Frenštátu kdy: 20.-22.03. 2009 kde: Frenštát p.R. - Liščí mlýn program:
20.03.
-ubytování od 18.hod
21.03.
-od 09:00 trénink coursingu, výlet v okolí
-od 14:00 pro zájemce obrany 150,-Kč/pes
-od 15:00 ukázka tance se psem, frisbee, agility
22.03.
-od 09:00 trénink coursingu, odjezd
přihlášky již můžete zasílat na mejl jana@ceskypes.cz do přihlášky vyplňte informace:
jména dospělých osob:
jména dětí do 15ti/9ti let:
jména psů:
plemeno:
pohlaví:
během akce se pes účastní coursingu: ano/ne
(v případě, že ano: začátečník/profík)
coursingu se můžete účastnit i bez ubytování ceny běhů:
člen: 40kč/běh
nečlen: 60kč/běh
Špatná zpráva, cena 350,- je cena skupinová a předpokládá se, že bude zaplněna celá chatka, což u všech nemůžeme kvůli psům zaručit. Třeba k našim “obludkám” se nikdo moc nevleze. Ceny normální jsou:
při obsazení 1 os 2 os 3 os 4 os 5 os 6 os
cena za osobu 300,- 220,- 180,- 160,- 150,- 150,-
cena za chatu 300,- 440,- 540,- 640,- 750,- 900,-
zvíře 60,-Kč/den
parkovné 30,-Kč/den a auto
poplatek městu 13,-Kč/den pro os.starší 18 let
polopenze 200,-/os. a den
při ubytování na 1-2 noci +20%
Takže pokud máte zájem, dopište, zda budete chtít jídlo nebo ne.
Jen pro upřesnění...cena za osobu a za chatku se nesčítá, při zaplnění chatky 2 osobami je cena za noc dohromady 440,-Kč (+ další poplatky a navýšení - pes, poplatek obci, %navýšení + polopenze)
no doufám, že sem v tom neudělala ještě větší chaos
A zas-my bysme děsně rádi jely s Malv,ale potratily jsme chlapa,nejsme ani pojízdný, tak ve své radostné situaci rozhodně chcem vypadnout a tudíž kdo by jel z Brna a mohl nás nabrat za peníz, tak tomu bysme byly neskonale vděčný...
Ahojky, zajímalo by mě, jestli je možno přijet jenom na jeden den a to na sobotu, protože bych chtěla zkusit se svým psem coursing, běžel by poprvé. Udělat s Vámi výlet a pak večer šup na vlak a jed domů.
Ahojky, zajímalo by mě, jestli je možno přijet jenom na jeden den a to na sobotu, protože bych chtěla zkusit se svým psem coursing, běžel by poprvé. Udělat s Vámi výlet a pak večer šup na vlak a jed domů.
Ahojky, včera jsme posílala přihlášku na výše uvedený e-mail, a vrátila se mi nějaká zkomolenina z emilu ., tak by se chtěla zeptat, jeslti to tak má být??? jak poznám, že e-mail došel správné osobě?
Ahojky, včera jsme posílala přihlášku na výše uvedený e-mail, a vrátila se mi nějaká zkomolenina z emilu ., tak by se chtěla zeptat, jeslti to tak má být??? jak poznám, že e-mail došel správné osobě?
všechno došlo a už letěla i odpověď... můžeš mi prosím poslat mejlem tu zkomoleninu
Jana - chtěla bych se zeptat, v kolik hodin bude začínat v sobotu coursing nebo jestli budeš ještě zasílat propozice, ať vím na kolik máme dojet.
Jinak máš e-mail s tím, co mi přišlo, jako odpověď.
Ještě jeden dotaz, může přijet i kámoška se psem jenom na čumendu, nepoběží coursing, jenom by potom udělala výlet, musím ji přihlašovat???? ještě neví, jeslti dostane volno, tak co s ní, jenom naložit???