tak to já sem zvědavá jak Best bude reagovat na uplně neznámého figuranta. a těším se že mi někdo vysvětlí jak správně házet atd frisbee, jelikož panička je nemožnáa neumí pořádně házet tak si házíme dycky jen tak.
Ne nezkoušela,ale nevím nevím, podle mě je strašpitel, ona by se asi bála. ale zkusit to můžu to je fakt. No já se teď domlouvala s Andrealis a asi vyrazíme do Brna, vlakem to bude teda jízda
tak to se máte, já do brna jet nemmůžu, u nás na cvičáku s epořádá obranářský vikend a jelikož si tam nejdem jen zakousat,a le pomáhám tam to ofganizovat tak tam musím být.
To je strašné mě s evšechny akce strašně prolínají, jak je coursing v ostravě tak mám jit na pasení,a le to zase není jisté tak musím nějak podchytit obojí až se dostanu někam když druhé padne z organizace.
Mohly byste to zkusit, by byla aspoň sranda by zkusila něco nového. a víš jak za zkoušku člověk nic nedá.
To máš pravdu, zkusit se má téměř všechno. Mě se teďka taky hodně akcí prolíná. V sobotu vždy chodíme na agility a vesměs všechny akce jsou v sobotu. Dotoho bych chtěla zkusit výstavu voříšků a psů bez pp a ty jsou taky v sobotu, tak budu muset vybírat kam půjdu a kam ne.
tak to jo já to mám taky tak zavody, vystavy, coursing vše se blbě prolíná. navíc jako ze mě v práci už šílí, já mám povolené volné jen dva víkendy v měsíci a ja bych potřebovala tak všechny jelikož furt někam jezdím. a od léta budu mít auto tak to tím tuplem budu chtít všude být, když budou možnosti se tam dostat. Chodíš na agi jo? a jak vás to baví? a jde? Na tphle bych já neměla, nejakl bych psa neuměla vést a nestíhala bych mu.
Zrzku agility hodně baví, chytlo jí to asi tak jako střapeček. Máš pravdu,že je tam potřeba hodně rychlé nohy, začátky jsou celkem krušné, ale pak už je to celkem v poho ... Ale já to dělám spíš pro zábavu, ikdyž jednou bych na závodech s ní chtěla stát, tak uvidíme. Já mám výhodu, že pracuju jen od pondělí do pátku, takže všechny víkendy mám volné. Chvála bohu aspoň za to, jinak nevím nevím, bych měla po aktivitách a Ronja taky
tak to je fajn že ji to tak baví, třeba budu mít jendou tu čest vás vidět v akci.
Já mám vždycky rozpis na měsíc a dělám tak různě, díkybohu mám dobrou ševku a s tou se dá domluvit že třeba potřebuju dva vikendy volné že mám nějakou akci a tak, ale akci je mnoho a času málo, navíc během týdne mi zase začnou tréningy obran a to už časově nebduu dávat asi vůbec. bych musela pracovat jeden den v týdnu abych mohla dělat vše co chci a to bohužel nejde…..